Rólunk

Az Alpen Pharma Magyarországon

Az Alpen Pharma magyarországi története 2016-ban indult, a képviseleti iroda megnyitásával, Budapesten. A cég mostanra sikeres egészségügyi partnerré vált, mely folyamatos kapcsolatban áll országos nagykereskedelmi cégekkel, egészségügyi intézményekkel, orvosokkal, gyógyszertárakkal és mindezeken kereszül a fogyasztókkal is. Cégünk aktív támogatója, és résztvevője különféle szakmai konferenciáknak, kongresszusoknak, melyek lehetővé teszik a szakemberek tapasztalatainak megosztását, megvitatatását.

 

Jelenlegi termékportfólió nők között megtalálhatóak magas minőségű, regisztrált vény nélkül kapható gyógyszerek, orvostechnikai eszközök és étrendkiegészítők.

 

Képviselőink munkája során elsődleges prioritást élveznek a betegek igényei, a magas minőség és biztonság. Kizárólag magasan képzett szakembereket alkalmazva, folyamatos továbbképzéseket biztosítva valósítjuk meg az aktív együttműködést különböző szakterületeken dolgozó partnereinkkel, gyermekorvos, fül-orr-gégész, pulmonológus, bőrgyógyász és háziorvosi szaktekintélyekkel.

Ezt támogatva valósult meg a magyarországi farmakovigilancia rendszer bevezetése, melynek legfőbb célja a felhasználóktól, egészségügyi partnerektől érkező mellékhatások regisztrálása, az ilyen esetekben felmerülő problémák ellenőrzése, hatékony kezelése és a későbbiekben való nyomonkövetése.