Rólunk

Küldetés és értékek

Az Alpen Pharma AG stabil és nemzetközileg elismert gyógyszeripari cégként különösen fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, gyógyszerei és vény nélkül kapható készítményeinek elsődleges célje a fogyasztók életminőségének emelése. Innovatív fejlesztések, új kezelési módszerek kutatása a betegségek megelőzését és gyógyítását eredményezi világszerte.

 

Az Alpen Pharma AG számos orvosi és szociális egészségügyi program támogatója, melyek célja a magas minőségű egészségügyi rendszer kialakítása és fenntartása az egész világon.

A vállalat mottója – ’’Az egészség nevében!,, – híven tükrözi küldetését, mely meghatározza minden üzleti tevékenységünk természetét.

 

Értékeink

Cégünk számára elsődleges a legszéleskörűbb, megbízható, minőségi gyógyszerkínálat biztosítása a betegek számára. Éppen ezért a vállalat alapelve, hogy magas szakmai hozzáértéssel és felelősséggel , hatékony és biztonságos gyógyszerek előállításával és forgalmazásával segítsünk abban, hogy kiváló minőségű szolgáltatásunkkal hozzájáruljunk egy egészségesebb és jobb világhoz.

Mindenekelőtt arra törekszünk, hogy termékeink minden elvárásnak és igénynek megfeleljen, mind orvosi és gyógyszerész körökben, mind pácienseink számára.